Luc Appermont vervangt Kurt Rogiers als presentator

Terug naar overzicht
Luc Appermont vervangt Kurt Rogiers als presentator

De vele publieksprijzen en bijna een dozijn ‘Gouden Ogen’ die hij doorheen de jaren kreeg van televisiekijkend Vlaanderen geven perfect weer hoe populair en geliefd Luc Appermont is bij het grote publiek.

“Ik vind het een hele eer dat ze mij hiervoor gevraagd hebben. Ik ken het festival, want ik ben er al een aantal keren te gast geweest als Bart op het podium stond. Wat mij bijzonder charmeert is de unieke sfeer. Mensen komen om samen te genieten en zingen luidkeels mee tijdens de optredens. Net als Kürt (Rogiers) vind ik het fijn dat je als presentator de mensen kan verrassen. Samen met alle artiesten willen we hen een unieke feestavond bezorgen.”, zegt Luc Appermont enthousiast.

Kürt Rogiers moet volgend jaar verstek geven als presentator van Het Schlagerfestival in Hasselt. “Ik had al toegezegd voor het theaterstuk ‘Assisen 3’ toen ik erachter kwam dat de speeldata samenvielen met het festival. Ik vind het uiteraard doodjammer dat ik er volgend jaar niet kan bij zijn en zo de jubileumeditie mis, maar met Luc Appermont staat er een meer dan waardige vervanger klaar om het een jaartje van mij over te nemen.”

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie