Wild Wild West thema in 2025
Na de ‘Glitter & Glamour’- en de afgelopen ‘Flower Power’-editie, trekt Het Schlagerfestival volgend jaar de Wild Wild West-kaart als thema. Cowgirl Laura Lynn en cowboys Jan Smit en Willy Sommers staan alvast met de liveband op de zaterdagen 29 maart en 5 april, en zondagnamiddag 30 maart 2025 in de Hasseltse Trixxo Arena.
Vroegboekkorting eindigt zondag 21 april!
Scoor nog tot en met zondag 21 APRIL je tickets met VROEGBOEKKORTING!
Dit was de Flower Power editie!
Hier vind je de eerste foto's van onze Flower Power editie.
Kürt Rogiers zoekt groepen op komend festival
💥 OPROEP 💥 Dit weekend is het weer zover: Het Schlagerfestival in Hasselt 🥳 Naar jaarlijkse gewoonte trekt presentator Kürt Rogiers weer het publiek in tijdens zijn presentatie 😱. Wil je dat hij dit jaar naar JULLIE komt? Dat kan!
Beleving Schlagerfestival 2024
Ontdek hier wat er allemaal te doen is op Het Schlagerfestival.
De Romeo’s brengen een nieuwe versie uit van de Yevgueni-klassieker ‘Als Ze Lacht’
De Romeo’s zorgden in het Radio2-programma ‘Goeiemorgen Morgen’ van Peter Van de Veire en Kim Van Oncen voor een opmerkelijke passage. Naar aanleiding van Het Schlagerfestival, dat volgende maand plaatsvindt op 22, 23 en 24 maart 2024 in de Trixxo Arena Hasselt stak het trio de kleinkunstklassieker ‘Als Ze Lacht’ van Yevgueni in een nieuw popjasje.
Radio 2 en Radio 2 BeneBene zetten deze week onze artiesten in de spotlights!
Deze week warmt Radio2 al op met een aantal gastartiesten die langslopen bij Vanessa Vanhove en bij Kim Debrie.
Een ster voor Sam Gooris en Lindsay aan de Trixxo Arena in Hasselt!
Na De Romeo’s, Laura Lynn, Christoff, Yves Segers, Willy Sommers, Bart Kaëll, Luc Steeno en gastheer Kürt Rogiers, was het de beurt aan Lindsay en Sam Gooris om aan de hoofdingang van de Hasseltse Trixxo Arena hun Schlagerfestival-ster op de befaamde Walk of Fame van Het Schlagerfestival officieel in ontvangst te nemen en te onthullen.
Peace and Love tijdens spotopnames van Flower Power-editie van Het Schlagerfestival
Afgelopen maandag, 28 augustus 2023, leek het even alsof de line-up van Het Schlagerfestivalruim 50 jaar terug de tijd in ging. Daar hadden artiesten Lindsay, Christoff, Kürt Rogiers, De Romeo’s en Sasha, Raf Van Brussel en Bart Kaëll echter een goede reden voor.
Herbeleef in foto's editie 2023
Bekijk hier de foto's van artiesten en publiek editie 2023
Het Schlagerfestival kondigt in 2024 de Flower power editie aan op 22, 23 en 24 maart.
Voor de 17de editie wordt de kaart getrokken van de ‘Flower power'. Eén van de succesfactoren van Het Schlagerfestival zijn de gevestigde, muzikale waarden. Met De Romeo’s, Sam Gooris en Lindsay is een feest verzekerd.
Stan Van Samang debuteert op Het Schlagerfestival!
Gastheer Kürt Rogiers mag nog een extra artiest aankondigen, want de organisatoren zorgen voor een extra grote kers op de taart met Het Schlagerfestival-debuut van zanger en acteur Stan Van Samang, bekend van o.a. ‘Scars’, ‘Een Ster’ en ‘Goeiemorgend, goeiendag’.
Kürt Rogiers en Luc Steeno krijgen een Schlagerfestival-ster op de Walk of Fame
Twee extra sterren op onze ⭐️ Walk of Fame ⭐️ aan de Trixxo Arena in Hasselt! Kürt Rogiers & Luc Steeno hebben meer dan 5x op ons podium gestaan én zijn ook dit jaar present 😍 #schlager2023 #trixxoarena
Sergio en Kürt Rogiers komen naar Hasselt
Willy Sommers, Christoff, Luc Steeno, Laura Lynn, Yves Segers, Die Schnappers, Lisa del Bo én De Romeo’s, het kruim van de Vlaamse showbizz, krijgt ook nog het gezelschap van publiekslievelingen Sergio en Kürt Rogiers. De eerste zorgt voor het extra muzikale vuurwerk en de laatste neemt als gastheer opnieuw de presentaties voor zijn rekening.
Foto's zomereditie Middelkerke
Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli vond de tweede zomereditie plaats in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Bekijk hier enkele foto's.
Rolschaatsende Christoff, Yves Segers, Luc Steeno en Matthias Lens warmden met Lisa del Bo, Willy Sommers en Laura Lynn op voor Het Schlagerfestival 2023.
Eind maart 2023 zijn ze in de Hasseltse Trixxo Arena allemaal van de partij op de 16de editie van Het Schlagerfestival, maar ondertussen trokken Christoff, Yves Segers, Willy Sommers, Laura Lynn, Matthias Lens, Luc Steeno én Lisa del Bo naar het indoor rolschaatspark Rollerland in Aalst.
Uitstel naar 2023
Vanwege het ontbreken van duidelijkheid voor events volgende maand zien we ons genoodzaakt om onze editie in Hasselt een jaartje uit te stellen 😢.
Extra namen op de affiche van het 16de Schlagerfestival
Na de kermis- en feest-editie, trekken de organisatoren volgend jaar de kaart van glitter en glamour. Laura Lynn, Willy Sommers, De Romeo’s en Christoff zijn opnieuw van de partij, net als hun collega Luc Steeno, Yves Segers zowel solo als met Die Schnappers-collega Matthias Lens én de zingende nachtegaal Lisa del Bo.
We kijken al uit naar het tweede weekend!
Wow! Wat was dat Hasselt! Komend weekend maken we ons op voor het tweede weekend.
Het Schlagerfestival houdt Glitter & Glamour editie in 2022
Vanaf eind maart kan er weer luidkeels meegezongen worden met tal van tophits van oa. Lisa Del Bo, Luc Steeno, Willy Sommers, Christoff en Laura Lynn.
Ben je op zoek naar meer informatie over het komende Schlagerfestival in oktober in Hasselt?
🥳 WE GAAN WEER SCHLAGEREN! 🥳
Het verlossende nieuws kwam dat er opnieuw mag gefeest worden! We mogen én gaan dus weer Schlageren in de Trixxo Arena (nieuwe naam!) in Hasselt!
Wat'n feest was dat in Middelkerke!
Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juli vond de allereerste zomereditie plaats!
12
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie