Het Schlagerfestival krijgt zomereditie in Middelkerke

Terug naar overzicht
Het Schlagerfestival krijgt zomereditie in Middelkerke

Het team dat elk jaar instaat voor de programmatie en organisatie van het enige echte Schlagerfestival in Ethias Arena Hasselt is achter de schermen volop bezig met de voorbereidingen van de allereerste zomereditie op zaterdag 17 juli in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Met Willy Sommers, Lindsay, Bart Kaëll, De Romeo's, Steve Tielens, Matthias Lens, Yves Segers, Swoop en Gene Thomas belooft het een schitterende zomeravond te worden. Presentator Kürt Rogiers praat alle optredens naadloos aan elkaar.

“We zijn zeer gedreven om na maanden zonder livemuziek het onderste uit de kan te halen voor de fans en artiesten van het Nederlandstalige lied”, klinkt het bij de organisatie. “Middelkerke biedt een fantastische locatie om een allereerste keer op uitstap naar zee te gaan met ons festival en ook partner Dag Allemaal is enorm enthousiast om er een topeditie van te maken.”

Ook de artiesten kijken enorm uit naar deze eerste zomerse editie van Het Schlagerfestival. “Het gaat goed doen om na zoveel maanden opnieuw te kunnen optreden, om fans en collega's terug te zien. Ik sta letterlijk te trappelen om in juli op het podium van Het Schlagerfestival aan zee te staan”, aldus een enthousiaste Bart Kaëll.

De zomerse uitvoering van Het Schlagerfestival vindt plaats in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Dit innovatieve, tijdelijke evenementencomplex is een initiatief van Sportpaleis Group - marktleider op het vlak van venuemanagement in ons land - en krijgt de volle medewerking van de gemeente Middelkerke en partner Proximus. Meer informatie via www.schlagerfestivalzomer.be.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie